Partners

We hebben een aantal vaste partners waarmee we momenteel samenwerken. Aangezien we ons flexibel willen opstellen ten opzichte van onze klanten, werken we het liefst samen met lokale partners die met ons willen meedenken.

't Piekuurtje

Na al dat ballen kloppen, is het tijd voor een stevige maaltijd om op krachten te komen! Er is keuze uit 3 verschillende (h)eerlijk vegetarische stoofpotjes:

  • Satanstew: Stevig Iers stoofpotje met seitan, aardappelen en wortelen. Duivels lekker!
  • (Tokky’s) Vegoulash: vegan variant van de bekende Hongaarse stoofpot met champignons, paprika, ui. En met eigen gemaakte vleesvervanger. Vol van smaak en lekker kruidig!
  • Vegidee: Videe, vol-au-vent… een topklassieker! Smaakt alsof grootmoeder hem klaarmaakte.

Aperitieven hoeft niet pas after work! Ga nu al aan het borrelen met de vegan bitterballen, en kies uit 2 smaken:

  • Sperziballen: bitterballetjes met een verrassende frisgroene kern van spinazie en asperge.
  • Chiconnekes: variant met een zachte, smeuïge witloofvulling.
  • Optioneel met huisgemaakte Piextreme hotsauce voor die onvergetelijke sensatie in je mond!

Nog meer lekkers terug te vinden op de website!!!

't Gewat

Hoeveslagerij ’t Gewat uit Nijlen is een familiebedrijf dat er prat op gaat hun dieren (waaronder bizons) op eigen weilanden groot te brengen. Ze serveren het vlees dan ook in hun eigen brasserie De Slappen Uier en op evenementen.

Wij brengen de lekkere, artisanale producten van hoeveslagerij ’t Gewat tot bij u. Bij “Grill uit het vuistje” presenteren we krakend verse broodjes met sappige burgers en pittige braadworsten die u zelf kan garneren met de klassieke toppings. Bij “Classic BBQ” geniet u van 4 perfect gebakken stukken vlees* en een uitgebreide saladbar. Voor een niet alledaags extraatje, kiest u voor onze “Deluxe BBQ” en krijgt u een exclusieve bizonsteak op uw bord.

* een vegetarische variant in samenwerking met ’t Piekuurtje is ook mogelijk. Vraag ernaar.

Bekijk het volledige aanbod van de hoeveslagerij op hun website.

Vissenberg

Sinds 2013 vloeien de smakelijkste bieren uit de brouwketels van Brouwerij Vissenberg. Een tweede plaats op de Brouwland Biercompetitie (een prestigieuze wedstrijd onder amateurbrouwers) voor hun uithangbord het Viswijf was toen de grote doorbraak. Hun vaste gamma bieren wordt ondertussen in grote hoeveelheden gebrouwen bij brouwerij De Graal in Brakel. Naast het Viswijf zijn Schouwveger², Semmeleir en de Lighthouse IPA slechts enkele van hun geslaagde creaties.

Check alle Vissenberg bieren op hun website!

Heb jij een aanvulling op ons aanbod?

Zie je jezelf op een of andere manier als potentiële partner van Baldadig? Laat het ons dan zeker weten, wij horen graag van u!

Neem contact op