Over ons

Nog voor we deftig konden lopen, speelden we al uren ons favoriete balspel in de chiro. Sinds 2010 organiseren we het ondertussen alom gekende Belgisch Kampioenschap Muurke Klop. In de voorbije 10 jaar zijn we gegroeid van een toernooi van 30 lokale vrienden naar 250 deelnemers uit gans Vlaanderen. Door de toenemende belangstelling maken we nu van onze hobby ons beroep. Hiermee willen we op verschillende manieren, zoveel mogelijk mensen bereiken en laten kennismaken met de sport.

Met aanstekelijk enthousiasme en energie dragen we onze liefde voor het spel over aan onze spelers. De eenvoud van het spel en het nostalgisch verlangen naar de speelplaats is voor iedereen herkenbaar.

Back to basics, no nonsens, zonder fontonten!

Maarten

Vergadertijger, danser, papa van Josse en Nelles, hobbykok, semi-professionele wannabe party-starter, lief van Evelien, huisman, tafelspringer, groepsdier, hobby tuinier, zwanzer, entertainer, vriend van Bart, flexitariër, met schoenmaat 41,5 gezegend, provinciaal kampioen Muurke Klop provincie Antwerpen 2019, sociaal-cultureel werker, vrijwilliger, professioneel jeugdwerker, manusje van alles maar bovenal een baldadige Muurke Klopper pur sang!

Bart

Als geboren en getogen Nijlenaar kan je mij steeds terugvinden in het lokale verenigingsleven. Vroeger als lid en leider van de chiro, nadien ben ik de kookploeg binnengerold. Verder spendeer ik mijn vrije tijd op het voetbalveld (binnen of buiten), op een vergadering ter voorbereiding van het BK Muurke Klop, op een terras genietend van een biertje in het gezelschap van mijn lief, Emma, of gewoon tegen een bal kloppend aan een geschikte muur met vrienden.

Tijdens de week houd ik mij voornamelijk bezig met cijfers, die kennis zal van pas komen om de financiën van Baldadig op punt te houden. Ik kijk er naar uit om ten gepaste tijde mijn pc in te ruilen voor een bal om even aan de cijfers te ontsnappen en er met Baldadig een lap op te geven!

Scroll Up