Over ons

Bart en Maarten zijn baldadig!

Nog voor we deftig konden lopen, speelden we al uren ons favoriete balspel in de chiro. Sinds 2010 organiseren we het ondertussen alom gekende Belgisch Kampioenschap Muurke Klop. In de voorbije 12 jaar zijn we gegroeid van een toernooi van 60 lokale vrienden naar 250 deelnemers uit gans Vlaanderen. Door de toenemende belangstelling maken we nu van onze hobby ons beroep. Hiermee willen we op verschillende manieren, zoveel mogelijk mensen bereiken en laten kennismaken met de sport.

Met aanstekelijk enthousiasme en energie dragen we onze liefde voor het spel over aan onze spelers. De eenvoud van het spel en het nostalgisch verlangen naar de speelplaats is voor iedereen herkenbaar.

Back to basics, no nonsens, zonder fontonten!

Maarten

Maarten is baldadig!

Vergadertijger, danser, papa van Josse en Nelles, hobbykok, semi-professionele wannabe party-starter, lief van Evelien, huisman, tafelspringer, groepsdier, hobby tuinier, zwanzer, entertainer, vriend van Bart, flexitariër, met schoenmaat 41,5 gezegend, provinciaal kampioen Muurke Klop provincie Antwerpen 2019, sociaal-cultureel werker, vrijwilliger, professioneel jeugdwerker, manusje van alles maar bovenal een baldadige Muurke Klopper pur sang!

Bart

Bart is baldadig!

Geboren en getogen Nijlenaar. Steeds terug te vinden in het lokale verenigingsleven of in het gezelschap van zijn lief, Emma. Vroeger lid en leider van de chiro, nadien de kookploeg binnengerold. Voetballer (binnen én buiten), bestuurslid VZW Muurke Klop, bierliefhebber. Klopt regelmatig tegen een bal. Tijdens de week houd voornamelijk bezig met cijfers. Kijkt er naar uit om ten gepaste tijde zijn pc in te ruilen voor een bal en er met Baldadig een lap op te geven!