Festivals

Als blikvanger op uw festivalterrein, als sportief entertainment op uw festivalcamping (om een kater weg te spelen in plaats van te spoelen) of als actieve ontspanning op uw festivalmarktje, zorgen wij voor de kers op uw festivaltaart! Baldadig trekt de aandacht, springt er uit en entertaint! Muurke Klop wordt de hit van uw festival!

Pukkelpop 2017

De eerste keer dat we Camping Chill laten kennismaken met Muurke Klop. Door middel van vrijblijvende spelletjes met te gepaste tijde een mini-competitie, konden de campinggasten hun kater van de voorbije avond doorsp(o)elen op de beats van een exquise selectie festivalknallers!

Pukkelpop 2018

We stellen onze muur centraal in de ontspanningszone op en er wordt nu langs beide kanten gespeeld. Geen wachttijden meer en meer spelers kunnen deelnemen. Hierdoor verlagen we de drempel om een balletje te komen kloppen. Je kiest voor rustig wakker worden of een wedstrijd spelen op het scherpst van de snee!

Pukkelpop 2019

Deze editie bouwen we verder op het beproefde concept van voorgaande jaren. We zien veel bekende en enthousiaste gezichten terug. Campinggasten kennen ons ondertussen en rollen vroeger uit hun bed om hun favoriete spel te komen spelen. Meer volk, meer spel, meer sfeer en meer Muurke Klop!

Prijzen zijn op aanvraag door de afhankelijkheid van het concept of wensen.

Scroll Up