Andere groepen

Baldadig brengt het populaire speelplaatsspel Muurke Klop naar u! Het spel wordt al generaties lang gespeeld omwille van zijn eenvoud en de rush naar de finale! Dit nostalgische spel, deze moderne sport brengen we tot bij u, op maat van iedereen.

Jeugddiensten die op zoek zijn naar een uitdagend en sportief aanbod voor hun vakantieplanning, soigneren wij met veel plezier tijdens een energieke namiddag met demo’s, oefeningen, mini-competitie en prijsuitreiking als kers op de taart!

Sportdiensten die de inwoners van hun gemeente willen laten kennis maken met deze frisse trend kunnen op ons rekenen om sportproevers, demo’s, trainingen, competities of mini-tornooien te organiseren.

Scholen mogen op ons beroep doen om hun sportdagen op te leuken, om hun opendeurdagen te animeren of, waarom niet, als uitsmijter tijdens de turnles. Het meeslepend spel krijgt iedereen op de been!

Verenigingen die ook eens iets anders voor hun leden willen? Waarom ook niet! Sportverenigingen die een alternatieve training willen inplannen, socio-culturele verenigingen die hun ledendag willen opfleuren of een sportieve workshop willen aanbieden of jeugdverenigingen die tijdens hun activiteiten, weekend of kamp de professionals van Baldadig eens willen tonen hoe het spel nu eigenlijk écht gespeeld wordt, kunnen allemaal beroep doen op onze energie en enthousiasme!

Ook families en vriendengroepen die de Baldadige Muurke Klop sfeer in huis willen halen, kunnen onze diensten inhuren voor een vrijgezellenfeest, een vriendenweekend of festiviteiten naar eigen goesting. Wij luisteren met veel plezier naar uw wensen en zoeken samen met u naar een geschikt concept.

Tarieven
Huur van 2 speelmuren€ 325
Begeleiding en animatie€ 50 / uur
Vrijgezellenfeest (2,5u)€ 26,5 / persoon
Prijzen zjn geldig binnen de provincie Antwerpen, erbuiten is een extra kilometervergoeding van toepassing.
Scroll Up