Aanbod

 

bal·da·dig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord): wild en op de grens van wat mag en aanvaardbaar is

muur (de; m; meervoud: muren): gemetselde stenen wand

klop·pen (klopte, heeft geklopt): hoorbare slagen tegen of op iets geven: op de bal kloppen

muur·ke·klop (zelfstandig naamwoord): geweldig plezante speelplaatssport nu ook voor u toegankelijk dankzij Baldadig!

Wij zijn Baldadig! Wij zijn wild en uitgelaten en verkennen de grenzen van de immens populaire sport Muurke Klop! Slagen geven op een bal tegen een muur? Niet erg grensverleggend? Niets is minder waar. Muurke Klop is ontspannend, intensief, tactisch, technisch, nostalgisch en sierlijk in al zijn eenvoud!

Muurke Klop heeft het allemaal en wij zijn er dan ook zeker van dat we voor elk wat wils in ons aanbod hebben zitten. Zolang iedereen maar Muurke Klop wil spelen uiteraard! Muurke Klop is wat we doen en wat we brengen. Het klassieke, nostalgische speelplaatsspel in een fris jasje! We bekijken graag, samen met u, hoe we Muurke Klop tot bij u brengen en wat we nog toevoegen om een aanbod naar uw wens te creëren. Bedrijven, scholen, vriendengroepen, openbare besturen, jeugd- en andere verenigingen: we hebben ongetwijfeld iets in ons gamma om u te verleiden!

Bedrijven

Wij zitten graag met u samen om een activiteit op maat op te zetten. Hieronder vindt u alvast ons standaardaanbod terug.

Teamactiviteit (+- 2u30m)

  • Initiatie, uitleg van de regels en spelvorm Muurke Klop
  • Minicompetitie voor maxipret
  • Slotceremonie (inclusief prijzen voor de 3 podiumlaureaten)

Basisprijs: €30/persoon (vanaf 20 deelnemers)

Opties:

Locatie
Activiteit op Baldadig locatie te Nijlen (ma - do) € 175
Activiteit op Baldadig locatie te Nijlen (vrij - zon) € 275
Optie tot douchen € 100
    Optie vergaderzaal    € 10 pp
   (WiFi, beamer, water, koffie, thee, fruitsap, mini-koffiekoeken)
Catering
Drank (lokale bieren*/frisdrank/water) € 10/u
Vegetarisch eenpansgerecht (inclusief Turks brood)** € 15
    Stoofvlees (inclusief Turks brood)***     € 15
Grill uit het vuistje € 18,75
Classic BBQ (steak, kip, worst, hamburger) € 25
Deluxe BBQ (met bizonsteak upgrade) € 30
* Brouwerij Vissenberg
** 't Piekuurtje - satanstew, vegoulash, of vegidee
*** Hoeveslagerij 't Gewat

Bedrijfsevenement

We komen natuurlijk ook graag ter plaatse uw bedrijfsevenement opleuken. Bijvoorbeeld op een van de volgende manieren:

  • Randanimatie bij wachtrijen tijdens opendeurdag
  • Actieve ontspanning tijdens een Nieuwjaarsreceptie
  • Afterwork
  • Team meeting met ontspannende activiteit (vergaderruimte beschikbaar)
  • ...

Festivals

Als blikvanger op uw festivalterrein, als sportief entertainment op uw festivalcamping (om een kater weg te spelen in plaats van te spoelen) of als actieve ontspanning op uw festivalmarktje, zorgen wij voor de kers op uw festivaltaart! Baldadig trekt de aandacht, springt er uit en entertaint! Muurke Klop wordt de hit van uw festival!

Pukkelpop 2017

PKP17

De eerste keer dat we Camping Chill laten kennismaken met Muurke Klop. Door middel van vrijblijvende spelletjes met te gepaste tijde een mini-competitie, konden de campinggasten hun kater van de voorbije avond doorsp(o)elen op de beats van een exquise selectie festivalknallers!

Pukkelpop 2018

PKP18

We stellen onze muur centraal in de ontspanningszone op en er wordt nu langs beide kanten gespeeld. Geen wachttijden meer en meer spelers kunnen deelnemen. Hierdoor verlagen we de drempel om een balletje te komen kloppen. Je kiest voor rustig wakker worden of een wedstrijd spelen op het scherpst van de snee!

Pukkelpop 2019

PKP19

Deze editie bouwen we verder op het beproefde concept van voorgaande jaren. We zien veel bekende en enthousiaste gezichten terug. Campinggasten kennen ons ondertussen en rollen vroeger uit hun bed om hun favoriete spel te komen spelen. Meer volk, meer spel, meer sfeer en meer Muurke Klop!

Prijzen zijn op aanvraag door de afhankelijkheid van het concept of wensen.

Andere groepen

Baldadig brengt het populaire speelplaatsspel Muurke Klop naar u! Het spel wordt al generaties lang gespeeld omwille van zijn eenvoud en de rush naar de finale! Dit nostalgische spel, deze moderne sport brengen we tot bij u, op maat van iedereen.

Jeugddiensten die op zoek zijn naar een uitdagend en sportief aanbod voor hun vakantieplanning, soigneren wij met veel plezier tijdens een energieke namiddag met demo's, oefeningen, mini-competitie en prijsuitreiking als kers op de taart!

Sportdiensten die de inwoners van hun gemeente willen laten kennis maken met deze frisse trend kunnen op ons rekenen om sportproevers, demo's, trainingen, competities of mini-tornooien te organiseren.

Scholen mogen op ons beroep doen om hun sportdagen op te leuken, om hun opendeurdagen te animeren of, waarom niet, als uitsmijter tijdens de turnles. Het meeslepend spel krijgt iedereen op de been!

Verenigingen die ook eens iets anders voor hun leden willen? Waarom ook niet! Sportverenigingen die een alternatieve training willen inplannen, socio-culturele verenigingen die hun ledendag willen opfleuren of een sportieve workshop willen aanbieden of jeugdverenigingen die tijdens hun activiteiten, weekend of kamp de professionals van Baldadig eens willen tonen hoe het spel nu eigenlijk écht gespeeld wordt, kunnen allemaal beroep doen op onze energie en enthousiasme!

Ook families en vriendengroepen die de Baldadige Muurke Klop sfeer in huis willen halen, kunnen onze diensten inhuren voor een vrijgezellenfeest, een vriendenweekend of festiviteiten naar eigen goesting. Wij luisteren met veel plezier naar uw wensen en zoeken samen met u naar een geschikt concept.

Tarieven

Huur van 2 speelmuren*

(tarief voor de 1ste dag,

 sterk verlaagd dagtarief voor elke extra dag)

 € 440
Begeleiding en animatie (2 personen) **  € 55 / uur
Vrijgezellenfeest (2,5u)*  € 30 / persoon

* Prijzen geldig binnen de provincie Antwerpen, extra kilometervergoeding van toepassing daarbuiten.

** Extra kilometervergoeding van toepassing